CELP | Matinals
159
page-template-default,page,page-id-159,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Matinals

Aquesta imatge pertany a Roderick Eime i es troba a Flickr sota una llicència CC BY 2.0.

Matinals

 

 

Al 2017 recuperem les matinals, que ja s’havien dut a terme anys enrere. Les matinals són excursions per a tots els públics que es realitzen en un matí. Per tant són excursions sense desplaçament o amb desplaçament curt, i són ideals per a nens i nens que s’inicien en el senderisme i per a famílies.

 

Cada mes es realitzarà una matinal, habitualment els diumenges al matí, i tant se’n faran amb sortida des de la Palma com algunes amb desplaçament. Les properes matinals previstes són:

  • Diumenge 29 de gener de 2017

 

Participar de les matinals és gratuït i la millor manera d’estar-ne informat és a través del canal de Telegram CELP familiar. Al canal hi rebreu informació detallada de cada excursió, amb els botons podreu informar de què hi assistireu i podreu veure qui s’hi ha apuntat. A més a més rebreu la ruta en format GPX i també podreu visualitzar-la via web, i també podreu desar la data fàcilment al vostre calendari preferit. El canal CELP familiar és privat i per tant, caldrà que algú amb permisos us hi afegeixi a través d’aquest enllaç: http://telegram.me/celp_bot?start=convida-al-canal.

 

Telegram és una aplicació de missatgeria instantània similar a Whatsapp, i un canal de Telegram és una espècie de grup on només rebreu notificacions dels administradors. Institucions com la Generalitat de Catalunya, per exemple, utilitzen els canals de Telegram (veieu @gencat). Podeu utilizar Telegram des d’Android, iPhone o iPad, Windows Phone, des de qualsevol plataforma d’escriptori o a través de web. Per baixar el Telegram podeu trobar els enllaços al lloc web https://telegram.org/.